Obțineți mai mulți clienți cu Google Ads

Cu ajutorul anunțurilor inteligente și ușor de folosit, vă puteți adresa mai multor clienți relevanți, în limitele bugetului. În plus, vă vom ajuta să vă îmbunătățiți anunțurile de-a lungul timpului, pentru a obține mai multe rezultate importante pentru companie.

Beneficile Google Ads

Odată ce traficul începe să apară prin cont , putem obtine rapid o imagine cu rezultatele generate de campaniile inițiate. Cu ajutorul acestor date , luăm decizii corecte și optimizăm contul în mod adecvat , aducând mai mulți clienți la un preț mai mic.

Costuri per click

Nu plătești atunci când cineva îți vizualizează anunțul , ci doar dacă acesta este accesat printr-un click

Bugetarea

Pentru a putea gestiona cât de mult cheltuiești pe zi , Adwords ne oferă posibilitatea de ați stabili un buget zilnic

Analiza

Utilizând rapoartele puse la dispoziție de către Adwords , poți observa cum progresezi în timp față de competiția ta.

Efect imediat

Realizează clasarea organică într-un interval de timp mai scurt. Folosind strategia de ofertare potrivită , poți apărea pe prima pagină , în căutări , în doar câteva minute .

Audienta extinsa

Îți pune la dispoziție o platformă extinsă , rețeaua de afișare distribuind informația la peste 90 % din utilizatorii de internet, la nivel global.

Targetare Eficienta

Apari în funcție de termenii si cuvintele pe care le alegem cu atentie ; cu alte cuvinte , traficul pe care îl primești este foarte relevant

Publicitate Digitală cu impact

Google Ads este o metodă foare eficientă de a directiona traficul spre site-ul tău.

Cost Per Click ( CPC) se referă la modul de tarifare . Vei plăti doar atunci când cineva apasă click pe un anunț , prin intermediul căruia ajunge direct pe site .

CPC este o sursă fantastică de a genera trafic și de a crește conversiile pentru site-urile noi și existente . CPC este foarte ușor de urmărit și , prin urmare , este la fel de ușor să măsori cât de profitabil este traficul.

CPC include și câteva subdiviziuni , cum ar fi afișaj , videoclip și cumpărături , dar totul a început cu anunțurile pe bază de text difuzate în rezultatele motorului de căutare Google.

De ce noi ?

Echipa Certificata

Toate serviciile noastre se desfășoară la nivel intern , iar fiecare membru al echipei noastre CPC deține certificarea Adwords

Servicii personalizate

Tehnica noastră este 100% particulară , furnizând rapoarte complet transparente, accesibile în orice moment pentru toți clienții noștri.

Focusati pe Conversii (ROI)

Serviciile noastre sunt axate pe ROI . Nu ne oprim la conversii , deoarece dorim să măsurăm și rentabilitatea CPC-ului pentru toți clienții noștri .

Tarife Fixe

Nu percepem taxe în funcție de cheltuielile pe click , deci costurile tale fata de noi nu vor fi afectate, dacă dorești să îți crești cheltuielile pe anunț.

Practic avem grijă să:

 • Setăm întregul cadru de tracking în Google Analytics, Google Ads (Adwords), Facebook Business Manager și Google Tag Manager;
 • Integrăm conturile de Google Ads (Adwords), Google Analytics și YouTube;
 • Configurăm audiențele de remarketing și retargetare cu ajutorul Google Tag Manager și Facebook Pixel;
 • Facem research-ul cuvintelor cheie relevante pentru paginile pe care urmează să le promovăm;
 • Construim primele Ad-uri pe baza planului stabilit împreună. Scriem câte trei reclame pentru fiecare Ad Group, ca să putem face A / B Testing și să analizăm ulterior ce funcționează cel mai bine.

Lunar ne asigurăm să:

 • Analiză, management, optimizare și dezvoltare a campaniilor în derulare;
 • Managementul bugetului și optimizarea strategiei;
 • Asistență constantă pe e-mail sau la telefon din partea unui consultant dedicat;
 • Întâlniri pentru optimizarea strategiei și pentru analiză;
 • Analiză detaliată a rezultatelor, pornind de la KPI-urile stabilite împreună;
 • Plan de acțiune pentru luna următoare pentru a îmbunătăți campania, pe baza analizei rezultatelor și a optimizării strategiei;
 • Raport lunar detaliat pentru toate serviciile efectuate în luna precedentă;
 • Acces la produsele beta Google și Facebook înaintea competiției.

Căutare plătită

Toate costurile pentru managementul CPC sunt percepute în funcție de numărul de ore de care avem nevoie pentru a-ți planifica , construi și gestiona campaniile .

Prețurile noastre sunt simple si transparente. Vom evalua campaniile tale și îți vom oferi o cotă cu numărul de ore de care echipa noastra va avea nevoie lunar , pentru a-ți atinge obiectivele. Bugetul pentru cheltuielile publicitare ( click-uri sau afișări ) sunt separate si se plătesc în plus față de taxele noastre.

Completeaza formularul si in 24 de ore te vom contacta pentru a stabilii
toate detalile legate de campania ta Google AdWords.