De ce sa lucrezi cu noi ?

Noi furnizam servicii de fotografie profesionala cuprinzatoare pentru nevoile dumneavoastra, precum : website, reclame, produse si mancaruri. De la o sedinta foto la birou pentru website-ul dumneavoastra pana la realizarea unei noi brosuri va puteti baza pe noi. Chiar mai bine, toate serviciile de fotografie profesionala sunt disponibile in studio sau la fata locului.

Sunt mult mai multe caracteristici care fac un fotograf sa fie profesionist, nu doar apasarea unui buton ! De la stilizarea fotografiilor si a compozitiei la lumina si productie digitala, noi va vom face sa aratati cel mai bine.

Telefoanele mobile si fotografia

Da, avem si noi telefoane mobile, dar le folosim pentru a posta un mesaj rapid pe Facebook sau pentru a conversa cu un client. In studio sau la locul faptei, imaginile dumneavoastra merita mai mult de atat. Acestea sunt esentiale pentru viziunea povestii dumneavoastra, asadar acestea trebuie sa fie de o calitate cat mai inalta pentru a iesi in evidenta. Imagini blurate, mancaruri cu un aspect ciudat sau modele necorespunzatoare nu sunt un raspuns la aceasta problema.

Studio si locatie

Noi va putem furniza o raza larga de servicii de fotografie, fie in studioul nostru fie in locatia aleasa de dumeavoastra.

Stilizarea fotografiilor

Ne vom asigura ca imaginea dumeavoastra este perfecta prin realizarea fiecarui set conform preferintelor si cerintelor specificate.

Productia digitala

Noi va asiguram o raza larga de servicii de productie, inclusiv dimensionarea si retusarea, corectarea culorilor si indepartarea fundalului.

Manipularea imaginilor

Noi putem manipula, crea si combina diferite imagini pentru a va oferi compozitia care se potriveste cerintelor chiar si celei mai complexe povesti.

Rapiditate in livrare

Noi ne putem ocupa de sedinte foto si productie cu un termen limita apropiat in asa fel incat sa nu pierdeti anumite oportunitati.

Transfer digital

Noi va putem livra fisiere cu rezolutie de inalta calitate fie pentru print, sau web, oriunde in lume prin Dropbox, Google Drive sau alte servicii cloud.

Avantajul profesional

Pe langa faptul ca au la dispozitie echipamente de ultima generatie, fotografii profesionisti au la baza ani de experienta ce ii ajuta in situatii critice. Asadar, cand lucrurile evolueaza intr-o maniera gresita, clientul este frenetic si termenele limita se apropie, profesionistii sunt cei in masura sa rezolve aceste probleme. Si nu uitati, aceasta nu este doar o fotografie, este modul dumneavoastra de a va spune povestea.

Pregatit sa inovezi alaturi de noi ?

Cand toti o iau in zig, tu sa faci bine s-o iei in zag