De ce sa lucrezi cu noi ?

Furnizam servicii profesionale complete de fotografie pentru tine si nevoile tale, precum: website-uri personalizate, reclame, produse si servicii. Alegandu-ne pe noi, beneficiezi de sedinte foto pentru website-ul companiei tale, pana la realizarea de brosuri capabile sa surprinda intocmai esenta brandului tau. Serviciile profesionale de fotografie oferite sunt disponibile in studio sau la fata locului (birou, sediu etc.).

O fotografie buna nu se rezuma doar la apasarea unui buton. De la folosirea unei aparaturi profesioniste, incepand cu compozitia fotografiei si terminand cu lumina, te putem asigura ca, la finalul zilei, vei fi cel care va arata cel mai bine.

Telefoanele mobile si fotografia

Fiecare dintre noi are cel putin un telefon mobil, dar le folosim pentru a posta un mesaj rapid pe retelele sociale sau pentru a raspunde la mailuri. In studio sau la birou, imaginile tale merita mult mai mult. Fotografiile sunt esentiale pentru viziunea povestii tale, motiv pentru care trebuie sa fie de o calitate cat mai inalta pentru a iesi in evidenta. Imaginile blurate, cele cu o compozitie necorespunzatoare sau cu modele diforme nu reprezinta o solutie.

Studio si locatie

Furnizam o gama larga de servicii de fotografie, fie in studioul nostru, fie in locatia aleasa de tine.

Stilizarea fotografiilor

Ne vom asigura ca imaginea ta este perfecta, cu ajutorul preferintelor si cerintelor specificate.

Productia digitala

Asiguram o gama variata de servicii de productie, inclusiv: dimensionarea si retusarea, corectarea culorilor si indepartarea fundalului.

Manipularea imaginilor

Putem manipula, crea si combina diferite imagini pentru a obtine compozitia care se potriveste cerintelor si complexitatii povestii.

Rapiditate in livrare

Ne ocupam de sedinte foto si productie chiar si cu termene limita apropiate, astfel incat sa nu pierzi anumite oportunitati.

Transfer digital

Livram fisiere cu rezolutie de inalta calitate fie pentru print sau web, oriunde in lume, prin Dropbox, Google Drive sau alte servicii cloud.

Avantajul profesional

Pe langa faptul ca au la dispozitie echipamente de ultima generatie, fotografii profesionisti au la baza ani de experienta ce ii ajuta in situatii critice. Asadar, cand lucrurile evolueaza intr-o maniera gresita, clientul este frenetic si termenele limita se apropie, dar profesionistii sunt cei in masura sa rezolve aceste probleme. Nu uita – aceasta nu este doar o fotografie, ci modul tau de a-ti spune povestea.

Pregatit sa inovezi alaturi de noi ?

Cand toti urmeaza aceeasi cale, diferentiaza-te – iesi in evidenta alaturi de noi!