Deși un site WordPress pare, la prima vedere, ușor de administrat, acesta are nevoie de multă grijă din partea ta. Chiar dacă îți planifici un program pentru eventuale update-uri sau corecții ale erorilor, un serviciu de mentenanță website te poate ajuta cu multe alte lucruri.

De exemplu, un serviciu de calitate rezolvă orice probleme apărute la site-ul tău. În plus, poate preveni și chiar inhiba majoritatea problemelor cu care se confruntă deținătorii de site-uri WordPress.

Moft sau necesitate?

Știm cu toții că întreținerea unui site necesită foarte mult din timpul nostru. Totuși, dacă ai suficient timp și destule cunoștințe în domeniu, te poți ocupa singur de toate problemele care apar.
Însă nu toată lumea știe să execute lucrările de mentenanță și de actualizare a unui site WordPress. Pentru aceștia, un serviciu de mentenanță website devine mai mult o necesitate decât un moft.

De ce am nevoie de un serviciu de mentenanță?

Pentru a răspunde la această întrebare, voi lista mai multe dintre serviciile pe care ți le poate oferi o firmă specializată în mentenanța website-urilor:

  • Protectie pentru pierderea datelor. Sau mai simplu spus Backup
  • Site-ul tau este mereu actualizat si in siguranta
  • Se autosesizează în cazul apariției unei erori pe site și rezolvă problema fără implicarea ta directă.
  • Interventie rapida in caz de probleme
  • Economisesti timp si bani
  • Disponibilitate permanentea

În principiu, este extraordinar de bine să știi să rezolvi problemele minore ale website-ului tău. Totuși, mentenanța acestuia presupune și prevenirea și rezolvarea unor probleme mult mai complicate uneori. Astfel, cel mai la îndemână ar fi să alegi un serviciu de mentenanță website.

Echipa AWI te așteaptă oricând la o discuție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.