Oamenii cu idei nonconformiste

Ghidati de valori comune si o viziune creativa, ne-am adunat sub un singur nume: AWI – Simply Creativity

AWI_Echipa_Razvan

Răzvan Florin Sbîrn

Inginer de online și social media, blogger  din  2012.  În urma experienței   dobândite  mi-am   dat  seama   că  viitorul  este reprezentat  de  internet  și  interacțiunea  online.  De  atunci sunt  la  curent  cu  tendințele pieței și atent asupra detaliilor  și  nevoilor   clienților,  oferind consultanță  în  mediul  offline pentru online.

AWI_Echipa_Vlad

Vlad Nicolae Boboc

Modificarea unei simple linii și tranformarea ei în reprezentarea grafică a business-ului tău face parte din angajamentul nostru zilnic față de munca pe care o depunem.
În concepția mea, orice poate fi creat, iar noi ne putem mula după dorința fiecarui business cu care interactionam. Designul grafic reprezintă creație, libertate și posibilitatea de a-ți întrece orice limita.

AWI_Echipa_Andrei

Andrei Cosmin Enache

Pentru că stiu că prima părere contează, eu cred că un bun concept si o bună interfață fac diferența atunci când trebuie luată o decizie. Atent la detalii și capabil să mă mulez pe dorințele clientului, rezultatele bune nu au întârziat să apară. Ne auzim în câteva ore, mai fac ultimele retușuri la clipul tău.

AWI_Echipa_Alin

Alin Mihai Jehac

Pun toată pasiunea și cunoasterea în produsele web pe care le dezvoltăm, astfel încât lucrurile să decurgă cât mai simplu și eficient pentru tine și compania ta. Calitatea este completată de calificările și experiența în domeniul tehnologiei.

Branduri Fericite

Branduri care au inovat alaturi de noi