Noua Realitate A Marketingului

 A sparge tiparele poate fi o mișcare riscantă. În spațiul virtual însă, a opta pentru siguranță este întotdeauna garanția faptului că vei da greș.

Conducerea ta

Alături de un content marketing eficient, poți transmite clienților informații cheie despre companie, produse și metodologia utilizată. Prin intermediul unor materiale educaționale (rapoarte de autoritate, studii de caz de sorginte academică), vom ilustra cele mai bune practici, astfel încât utilizatorii să revină la conținutul tău. De asemenea, îți vei dezvolta gândirea de lider, reușind totodată să câștigi notorietate prin intermediul influențatorilor cheie de care dispunem.

Contentul tău

Există o gamă largă de medii sociale disponibile pentru transmiterea mesajelor de diverse tipuri, precum: video, testimoniale ale clienților, ghiduri de bune practici sau materiale educaționale. Prin realizarea unei varietăți de conținut cu înțeles (fundamentată pe strategia dezvoltată alături de noi), vei atrage și fideliza clienți. Un conținut simplu, strategic și eficient creează o legătură strânsă între echipa de vânzări, cea de resurse umane și echipa de conducere a cărei influență se răsfrânge către publicul tău țintă.

Echipa ta

AWI este prima oprire făcută de-a lungul călătoriei tale. Alături de noi, brand-ul tău va avea strategie, viziune și un plan pentru content marketing. Fie că este vorba de un cadru de mesaje, plan editorial, design grafic exclusivist, crearea de videoclipuri sau realizarea unui conținut interactiv, echipa noastră te va susține și sprijini în drumul către poziționarea pe piață.

Targetul tău

Identificarea și înțelegerea nevoilor publicului tău țintă necesită cercetare, dezvoltare și empatie. Echipa noastră promovează și susține toți acești factori, prin intermediul pregătirii, cercetării, planificării și design-ului utilizat în date și chestionare. În cazul în care obiectivul tău este de a livra un mesaj convingător persoanelor potrivite, atunci descifrarea acestora este esențială. Cu ajutorul echipei de strategie, vei reuși să ai rezultatul scontat.

Campaniile tale

O campanie de succes necesită strategie, conținut, canale de comunicare, brand și oameni cu ajutorul cărora să se obțină rezultate pozitive. Alături de noi, vei putea încerca, pe lista ta, ideile creative, designul utilizat (realizat de echipa noastră de design) și execuția tehnică a acestora. Imediat după cercetarea pieței, te vom ajuta să formulezi și să trimiți mesajul grupului țintă, precum și să dezvolți un design special pentru compania ta. De îndata ce toate aceste lucruri sunt puse la punct, vom planifica, pas cu pas, o campanie menită să atragă interes din partea publicului tău țintă.

Optimizarea ta

Pentru noi, creativitatea este cea mai importantă – însă, vrem să vedem rezultate practice, fezabile și concrete. Suntem conștienți de faptul că, fără o listă de valori, efortul financiar investit nu va duce la maximizarea profitului tău. De aceea, cunoașterea costurilor și beneficiilor reprezintă un fundament al strategiei tale, precum și al lucrurilor ce merg bine în companie. Alături de noi, vei obține cel mai bun randament al investiției tale!

Pregătit să inovezi alături de noi?

Când toți urmează aceeași cale, diferențiază-te – ieși în evidență alături de noi!

Iată Ceva Ce Îți Va Trezi Curiozitatea

Viziunea AWI – Simply Creativity în proiectele recente: