Noua realitate a marketingului

 A sparge tiparele poate fi riscant, dar, in spatiul online, a opta pentru siguranta este aproape garantia faptului ca vei da gres.

Conducerea ta

Cu un content  marketing efecient, poti transmite clientilor informatii vitale despre companie, produse si metodologia ta. Utilizand materiale educationale precum: rapoarte de autoritare sau studii de caz academice, vom ilusta cele mai bune practici astfel incat ultilizatorii sa caute mai mult din continutul tau. AWI te va ajuta sa iti dezvolti gandirea de lider, permitandu-ti sa castigi notorietate prin influentatori cheie si permitand companiei tale sa devina experta.

Contentul tau

Sunt o multitudine de medii sociale disponibile pentru transmiterea mesajelor precum video, testimoniale ale clientilor, ghiduri de bune practici si materiale educationale. Prin producerea unei varientati de continut cu inteles (dictata de strategia pe care o dezvoltam impreuna cu tine) poti sa atragi si sa convertesti clienti. De asemenea un continut simplu, strategic si eficient poate, sa uneasca echipa de vanzari, echipa de resurse umane si echipa de conducere cu o influenta in gama larga.

Echipa ta

AWI este prima oprire din calatoria brandului tau pentru crearea strategiei, dezvoltarea esentei si executarea unui plan pentru content marketing. Fie ca este un cadru de mesaje, un plan editorial, un design grafic exclusivist, crearea unui continut interactiv sau crearea unor videoclipuri, noi avem o echipa talentata pentru a te sustine ca lider al industriei.

Targetul tau

Intelegerea tintei tale de piata necesita cercetare, dezvoltare personala si empatie. Noi promovam toti acesti factori importanti prin pregatirea cercetarii, planificarii si design-ului in date si chestionare pentru tine. Daca obiectivul dumneavoastra este de  a livra un mesaj convingator persoanelor potrivite, atunci intelegerea lor este esentiala. Echipa noastra de strategie va va ajuta sa dezvoltati acest lucru.

Campaniile tale

Campaniile de succes necesita strategie, continut, canale, brand si oameni cu ajutorul carora sa se realizeze rezultate pozitive. Noi avem ideile creative, echipa de design si executia tehnica pentru a te sustine in campanii de piata. Dupa intelegerea pietei, AWI te va ajuta sa transmiti mesajul, sa dezvolti un design pentru bunurile companiei si it ofera suport tehnic pentru furnizarea unei campanii convingatoare care incita actiune din partea publicului tinta.

Optimizarea ta

Noi iubim creativitatea, dar dorim sa vedem rezultate concrete. Datorita banilor investiti in efortul de marketing, este important sa ai valori care sa te ajute sa-ti maximizati profitul. Masurarea este baza strategiei in curs de desfasurare, a lucrurilor care merg sau nu merg bine in companie. Optimizarea pentru cel mai bun randament al investitiilor, noi iti putem asigura ca strategia ta si executia noastra sunt cuplate cu indicarea modului de masurare si analizare a succesului.

Pregatit sa inovezi alaturi de noi ?

Cand toti o iau in zig, tu sa faci bine s-o iei in zag

Iata ceva ce-ti va trezi curiozitatea

Viziunea AWI – Simply Creativity in proiectele recente