Noua Realitate A Marketingului

 A sparge tiparele poate fi o miscare riscanta. In spatiul virtual insa, a opta pentru siguranta este intotdeauna garantia faptului ca vei da gres.

Conducerea ta

Alaturi de un content marketing eficient, poti transmite clientilor informatii cheie despre companie, produse si metodologia utilizata. Prin intermediul unor materiale educationale (rapoarte de autoritate, studii de caz de sorginte academica), vom ilustra cele mai bune practici, astfel incat utilizatorii sa revina la continutul tau. De asemenea, iti vei dezvolta gandirea de lider, reusind totdata sa castigi notorietate prin intermediul influentatorilor cheie de care dispunem.

Contentul tau

Exista o gama larga de medii sociale disponibile pentru transmierea mesajelor de diverse tipuri, precum: video, testimoniale ale clientilor, ghiduri de bune practici sau materiale educationale. Prin realizarea unei varietati de continut cu inteles (fundamentata pe strategia dezvoltata alaturi de noi), vei atrage si fideliza clienti. Un continut simplu, strategic si eficient creeaza o legatura stransa intre echipa de vanzari, cea de resurse umane si echipa de conducere a carei influenta se rasfrange catre publicul tau tinta.

Echipa ta

AWI este prima oprire facuta de-a lungul calatoriei tale. Alaturi de noi, brandul tau va avea strategie, viziune si un plan pentru content marketing. Fie ca este vorba de un cadru de mesaje, plan editorial, design grafic exclusivist, crearea de videoclipuri sau realizarea unui continut interactiv, echipa noastra te va sustine si sprijini in drumul catre pozitionarea pe piata.

Targetul tau

Identificarea si intelegerea nevoilor publicului tau tinta necesita cercetare, dezvoltare si empatie. Echipa noastra promoveaza si sustine toti acesti factori, prin intermediul pregatirii, cercetarii, planificarii si designului utilizat in date si chestionare. In cazul in care obiectivul tau este de a livra un mesaj convingator persoanelor potrivite, atunci descifrarea acestora este esentiala. Cu ajutorul echipei de strategie, vei reusi sa ai rezultatul scontat.

Campaniile tale

O campanie de succes necesita strategie, continut, canale de comunicare, brand si oameni cu ajutorul carora sa se obtina rezultate pozitive. Alaturi de noi, vei putea incerci, pe lista ta, ideile creative, designul utilizat (realizat de echipa noastra de design) si executia tehnica a acestora. Imediat dupa cercetarea pietei, te vom ajuta sa formulezi si sa trimiti mesajul grupului tinta, precum si sa dezvolti un design special pentru compania ta. De indata ce toate aceste lucruri sunt puse la punct, vom planifica, pas cu pas, o campanie menita sa atraga interes din partea publicului tau tinta.

Optimizarea ta

Pentru noi, creativitatea este cea mai importanta – insa, vrem sa vedem rezultate practice, fezabile si concrete. Suntem constienti de faptul ca, fara o lista de valori, efortul financiar investit nu va duce la maximizarea profitului tau. De aceea, cunoasterea costurilor si beneficiilor reprezinta un fundament al strategiei tale, precum si al lucrurilor ce merg bine (sau mai putin bine) in companie. Alaturi de noi, vei obtine cel mai bun randament al investitiei tale!

Pregatit sa inovezi alaturi de noi ?

Cand toti urmeaza aceeasi cale, diferentiaza-te – iesi in evidenta alaturi de noi!

Iata Ceva Ce Iti Va Trezi Curiozitatea

Viziunea AWI – Simply Creativity in proiectele recente